2008. február 18., hétfő

Élet Gyöngye rostpótló táplálék

Az Élet Gyöngye rostgazdag, természetes bio alapanyagokból előállított teljes értékű táplálék
A doboz tartalma: 640 gramm granulátum, mely a fogyasztott napi mennyiségtől függően 16-32 napra elegendő
Összetétele: tönkölybúza korpa, zabpehely korpa, csicsókaszirup (oligofruktózok), lenmag, fruktóz (gyümölcscukor), zabpehelyliszt, citrus pektin, guar, xanthan, antioxidans (aszkorbinsav)
Használata: kúraszerűen: reggeli előtt (vagy helyett) 40 gramm granulátum semleges italban elkeverve (pl. almalé)
rendszeres rostpótlásra: reggelente 20 gramm semleges italban elkeverve
Ára: 5940 Ft.

Bövebben az Élet Gyöngye rostpótló granulátumról

Táplálkozásunk az utóbbi évtizedekben katasztrofálisan alakult át. Ha oda is figyelünk a minőségi táplálkozásra, egyre kisebb eséllyel vadászunk magas vitamin - , rost- és tápanyagtartalmú, élő élelemre. Szervezetünk így nemcsak sok méreganyaggal telítődik, de éhezik is, hiszen úgy robotol, hogy eközben nem kap számára megfelelő üzemanyagot.
A minőségi táplálás hiányában egyensúlya felborul, elsavasodik, eleinte különböző apróbb panaszokkal lázad (fáradtságérzés, emésztési problémák, hajhullás, alvászavar stb), később ezek egyre fokozódnak, majd kialakul a betegség.
A tápanyagok nem megfelelő aránya az étkezésben a szervezet elsavasodásához vezet. A sav-bázis egyensúly felborulásáról van szó, amely kutatások szerint több beteg¬ség okozója lehet. Ennek megelőzésére olyan eledelek napi fogyasztása célszerű, melyek fehérje összetétele az emberi emésztőrendszer számára tökéletesen feldolgozható, emésztése csak kisebb mértékű savtermelést igényel.
Az Élet Gyöngye rostpótló granulátum a rosthiányos táplálkozás ellensúlyozásának, a sav-bázis egyensúly helyreállításának nagyszerű, természetes, bio alapanyagokból készült terméke. A különböző típusú és megfelelő mennyiségű élelmi rost segíti az emésztőrendszer megfelelő működését és tisztulását, megakadályozva ezzel a méreganyagok felszaporodását, javítja a szénhidrát- és zsíranyagcsere- folyamatokat (melyek felelősek a cukorbetegség, a koleszterinszint alakításáért). Jótékonyan hat a bélflóra állapotára, a szervezet salaktalanítására.
A szervezet elsavasodása szintén a modern étkezési (és életvezetési) szokások káros hatásának köszönhető. Az ilyen állapotban lévő szervezet nem képes feladatát ellátni, Az elsavasodástól fuldokló szervezet pedig már néhány napos fogyasztás után látványosan fellélegzik a könnyű, természetes bio táplálék hatására, érdemes a két állapot közötti hihetetlen különbséget személyesen megtapasztalni.
Azon a napon, amikor a kiváló minőségű bio alapanyagokból készült természetes élelmirost fogyasztásával kezded a napot, olyan élő tápanyaggal kényezteted a szervezetedet, amire régóta vágyott, hogy maradéktalanul szolgálatodra lehessen.