2008. február 13., szerda

Aromatoll készlet

Mini 'elsősegélycsomag' az aroma - és illatterápia kényeztetését kedvelőknek.
A kisméretű, zsebben hordható aromarudacskák élénkítenek, fájdalmat csillapítanak és nyugtatnak, kihasználva az aromaterápia ismert, varázslatos hatásait.


A doboz tartalma:
1 db nyugtató -
1 db frissítő -
1 db fejfájáscsillapító - aromatoll
Összetétele: gyógynövényekből kivont illóolajok:
Nyugtató: cédrus, levendula, mandarin
Frissítő: rozmaring, lime, szegfűszeg, borsmenta
Fejfájáscsillapító: borsmenta, kámfor, fahéj
Az aromatollakat, a minőségi termékeiről méltán ismert, hazai AROMAX Zrt. gyártja kizárólag a
MFI. Kft. számára.
Használata: Az elérendő hatásnak megfelelő tollról kupakját levéve, hegyét az orrtól
5-10 cm távolságra tartva lélegezzük be 2x - 3x az illatanyagot. Kis területen a bőrön is alkalmazható (pl. kézfej, alkar): húzzuk végig a tollat néhányszor az illatosítani kívánt részen, és innen lélegezzük be az illóolajat.
Figyelem: a toll anyaga szembe, szájba, orrba, nyálkahártyára ne kerüljön, bőrön való alkalmazása előtt bőrpróba elvégzése szükséges.
Ára: 4838 Ft


Bövebben az aromatollakról:
Az illóolajokat tartalmazó növényeket már évezredekkel ezelőtt használták az ősi civilizációk gyógyításra, járványok terjedésének megállítására, vallási szertartásokhoz, szerelmi csábításokra, testápoláshoz, balzsamozáshoz. A gyógyszeripar fejlődésével és elterjedésével ugyan átmenetileg háttérbe szorult, ám csupán egy-két emberöltő kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, a természet adta növényi anyagok szelíd gyógyhatása mással nem pótolható.
A belélegzett illóanyagok hatással vannak az emberi szervezetre, így ma már - köszönhetően
az aromaolajokra vonatkozó tudományos kutatások és ismeretek bővülésének - újra célzottan használják a kellemes közérzet fenntartására, visszanyerésére, kisebb-nagyobb egészségügyi problémák külső - belső kezelésére, fájdalomcsillapításra, kozmetikai és wellness célokra.


Az aromatollak gyártói gondoltak a modern ember életvitelére, kényelmes, zsebben hordható formába zárták az élénkítő, fájdalomcsillapító, és nyugtató illatolajakat. Ezzel a praktikus megoldással bárhol, a nap bármely szakában, bármilyen helyzetben a kezed ügyében lehet a varázslatos aromaterápia által nyújtott megoldás, akár felfrissülésre vágysz, akár felfokozott, nyugtalan állapoton, vagy pillanatnyi fejfájáson szeretnél enyhíteni, miközben finom, különleges illatok élvezetével kényezteted magad.