2008. február 18., hétfő

Japántapasz Gold Plusz

A Japántapasz Gold Plusz a 21. század emberének egyszerű, kényelmes, hatékony wellness terméke. Frissíti, tisztítja, méregteleníti, energetizálja a környezeti és életmódbeli ártalmaktól, mindennapi stressztől túlterhelt, szennyezett, méreganyagokkal teli, alulműködő szervezetet.
Felhelyezését modern öntapadós rögzítőlapokkal tették a gyártók kényelmesebbé.
Összetétele: faecet ( 40%), turmalin, burgonyakeményítő, borsmentaolaj, Tamakawa-termálkristály.
A doboz tartalma: 14 darab ( 7 pár) japántapasz, a hozzávaló bőrbarát rögzítő lappal, mely egy heti kúrához elegendő mennyiség
Javasolt használata: havonta egy alkalommal egy hetes kúra éjszakára, a talpra helyezve
Ára: 8640 Ft

Bővebben a Japántapasz Gold Plusz® - ról:

A több ezer éves keleti regenerációs filozófia szerint szervezetünk intelligens, s ha megkapja a megfelelő táplálást és tisztítást képes arra, hogy megújítsa, egyensúlyban tartsa önmagát, fenntartsa, helyreállítsa természetes állapotát, az egészségét.A hagyományokat őrző keleti emberek átlagéletkora jóval meghaladja az európai (nyugati) emberéét, így érdemes odafigyelni tapasztalataikra, szokásaikra.
A Japántapasz Gold Plusz e regenerációs filozófián alapuló, a természetből vett anyagokat tartalmazó, akár mindennapos használatra ajánlott frissítő, tisztító tapasz, melynek a keleti emberek méregtelenítő hatást tulajdonítanak.Összetevői csak az európai fülnek különlegességek. A faecet a keleti ember számára méregtelenítő, fájdalomcsillapító, keringésjavító szer, erélyes antiszeptikus, sterilizáló, gyulladáscsökkentő hatása miatt ősidők óta a sebészetben is használatos volt. A faecetet a világ legszigorúbb Élelmiszer és Gyógyszerhatósága (FDA) 1999-ben hatásosnak minősítette, és élelmiszerként is bejegyezte.
A Tamakawa termálkristály a japán, azonos nevű forrás gyógyvizének kivonata, melynek immunrendszert erősítő, öregedést gátló hatása mellett nagyfokú kórokozópusztító, tisztító, életerő- és fizikumjavító hatását tapasztalták.
A turmalin drágakő, mely - a Curie testvérek felfedezésével igazolt- ugynevezett "elektromos kő", regeneráló, nyugtató, fájdalomcsillapító, lugosító (savközömbösítő) hatású, a Japántapasz Gold Plusz-ban porított formában van jelen.
A Japántapasz Gold Plusz működésének magyarázata is lenyűgözően logikus, egyszerű, természetes, akár a keleti gondolkodás általában. A gravitáció folytán nyirokrendszerünkben a talp felé áramolnak a méreganyagok, melyek a talp reflexzónáin keresztül képesek távozni szervezetünkből az izzadsággal. A tapaszt éjszakára a talpra helyezve itatós módjára szívja fel a szervezetünkből távozó méreganyagokat.Bár a Japántapasz Gold a talp reflexzónáira helyezve fejti ki elsődleges tisztító, méregtelenítő, frissítő hatását, a tapasztalatok szerint a test bármely problémás területén jó hatással alkalmazható (gerinc, izületek, izmok, lágyrészek stb).
Figyelem: a tapaszt szemre, fülre, szájra, nyálkahártyára, nyílt sebre tenni tilos!

Ki hinné, a mai ember szervezetébe - a nyilvánosságra hozott vizsgálati adatok szerint - évente átlagosan 85 kg-nyi méreganyag jut.A Japántapasz Gold Plusz kényelmes, egyszerű, természetes módja az igénybevett szervezet frissítésének, tisztításának, hatékonyabb működésének megőrzéséért, helyreállításáért.