2008. február 18., hétfő

Erdei Tapasz

Az Erdei Tapasz ISO minősítésű természetes összetevőkből álló frissítő, tisztító, méregtelenítést elősegítő test- és talptapasz. A Japántapasz Goldhoz hasonlóan kényelmes, modern eszköz a környezeti ártalmaktól terhelt szervezet egyensúlyának megőrzéséhez, visszaállításához, kiegészítve két különleges természetes anyaggal, melyek erőteljesebb hatást biztosítanak.
Összetétele: faecet, turmalin, kitozán, gyöngykő, keményítő
A doboz tartalma: 14 darab ( 7 pár) tapasz a hozzávaló bőrbarát rögzítőlappal.
Használata: havonta 1 alkalommal egy hetes kúra éjszakára a talpra helyezve
Ára: 8640 Ft

Bövebben az Erdei Tapaszról:

A több ezer éves keleti regenerációs filozófia szerint szervezetünk intelligens, s ha megkapja a megfelelő táplálást és tisztítást képes arra, hogy megújítsa, egyensúlyban tartsa önmagát, fenntartsa, helyreállítsa természetes állapotát, az egészségét. A hagyományokat őrző keleti emberek átlagéletkora jóval meghaladja az európai (nyugati) emberéét, így érdemes odafigyelni tapasztalataikra, szokásaikra.

Az Erdei Tapasz - hasonlóan a Japántapasz Gold-hoz - e regenerációs filozófián alapuló a természetből vett anyagokat tartalmazó, akár mindennapos használatra ajánlott frissítő, tisztító tapasz, melynek a keleti emberek méregtelenítő hatást tulajdonítanak.

Összetevői: fő hatóanyaga a fertőtlenítő, tisztító, méregtelenítő, kórokozó pusztító, fájdalomcsillapító, keringésjavító, frissítő hatású faecet, a turmalin (mindkettő részletesebb leírását ld. a Japántapasz Gold ismertetésében).
A kitozán, mely rákok páncéljából (kitin) nyert anyag, a tudomány elismerését a látványos zsírmegkötő képességével nyerte el, így "zsírmágnesként" is emlegetik. A kutatások alapján bebizonyosodott, hogy nehézfémek tisztításában is résztvesz. A gyöngykő egy különleges fajta kavics, mely kitűnt nagyfokú nedvességszívó, folyadékfelvevő hatásával.
Hatásmechanizmusa megegyezik a Japántapasz Gold-éval, vagyis a nehézségi erő folytán a nyirokrendszeren át talp irányába áramló méreganyagok, a reflexzónákon keresztül az izzadsággal kiválasztódnak, melyeket a talpra helyezett tapasz itatós módjára felszív. Az Erdei Tapaszban kiválasztódás folyamatát fokozza a kitozán és a gyöngykő.
Használata: az Erdei Tapaszt a talpra kell felhelyezni éjszakára, de a test egyéb problémás területein is alkalmazható, kivéve a szem, fül, száj, nyálkahártyák és nyílt seb, ezekre alkalmazni tilos.