2008. február 18., hétfő

Japántapasz Extra

A Japántapasz Extra erőteljes hatású, a tisztítást, frissítést, méregtelenítést elősegítő test- és talptapasz, mely segíti a modern életvitel ártalmait elszenvedő szervezetet természetes egyensúlyának megőrzésében, helyreállításában.
A doboz tartalma: 14 darab (7 pár) tapasz, a hozzávaló rögzítő lapokkal, mely 1 heti kúrának megfelelő mennyiség.
Összetétele: turmalin, agaricus, eukaliptusz, kitozán, melegítőpigment, keményító, hőtároló polyszacharid
Javasolt használata: havonta egy alkalommal egy hetes kúra a talpra helyezett tapasszal
Ára:

Bővebben a Japántapasz Extráról:

A több ezer éves keleti regenerációs filozófia szerint szervezetünk intelligens, s ha megkapja a megfelelő táplálást és tisztítást képes arra, hogy megújítsa, egyensúlyban tartsa önmagát, fenntartsa, helyreállítsa természetes állapotát, az egészségét.A hagyományokat őrző keleti emberek átlagéletkora jóval meghaladja az európai (nyugati) emberéét, így érdemes odafigyelni tapasztalataikra, szokásaikra.
A Japántapasz Extra Gold e regenerációs filozófián alapuló, természetből vett anyagokat, és a modern tudomány ismereteit is felhasználó, annak alapanyagaival kiegészített, akár mindennapos használatra ajánlott frissítő, tisztító, méregtelenítést elősegítő test- és talptapasz.

A Japántapasz Extra Gold-ot melegítő tapaszként is emlegethetnénk, hiszen a benne lévő extra összetevők a kezelt terület hőmérsékletének és verejtékezésének előidézését szolgálják.
Az izzadással természetes módon folyamatosan méregtelenítjük szervezetünket, a Japántapasz Extra Gold használatával erőteljesebb hatást érhetünk el.
Összetétele: A Japántapasz Gold leírásában ismertetett faeceten, turmalinon felül agaricust is tartalmaz, mely egy immunrendszert erősítő tulajdonsággal bíró gombafajta.
Különlegességét azonban a gyártócég által kidolgozott (és szabadalommal védett) porózus microkapszulák által biztosított képessége, amelyek hatalmas felületet alkotva képesek az idegen anyagok megkötésére, az erőteljes nedvszívásra. A benne lévő melegítő pigmentek, ill. a hőtároló polyszacharid a verejtékezést, kiválasztást segítik, emellett vérkeringést javító hatásúak.
Ebben a tapaszban tehát a tisztítás, frissítés, méregtelenítés fokozott elérése érdekében ember által készített anyagokkal egészítették ki a természetes összetevőket. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem az összetételre, hanem az elérendő, fokozott hatásra összpontosítanak.
Hatásmechanizmusa: a gravitáció következtében a nyirokrendszerben a méreganyagok a talp felé áramolnak és a talp reflexzónáin keresztül, az izzadással távoznak szervezetünkből. A Japántapasz Extra Goldban lévő kiegészítő anyagok fokozzák a vérkeringést, az izzadást, és a kiválasztást, ezzel egy erőteljesebb hatást elősegítve.
Használata: havonta egy hetes kúra, éjszakára a talpra helyezve.
A Japántapasz Extra Gold felhelyezését követően kellemes, meleg érzést érezhetünk, ami helyénvaló. Fokozottan ajánlható testünk olyan területeire, ahol a vérkeringést fokozni kívánjuk.
Szemre, szájra, fülre, nyálkahártyára, nyílt sembre való alkalmazása tilos!