2008. február 12., kedd

Japántapasz Gold

A Japántapasz Gold a 21. század emberének egyszerű, kényelmes, hatékony wellness terméke. Frissíti, tisztítja, méregteleníti, energetizálja a környezeti és életmódbeli ártalmaktól, mindennapi stressztől túlterhelt, szennyezett, méreganyagokkal teli, alulműködő szervezetet.

Összetétele: faecet ( 40%), turmalin, burgonyakeményítő, borsmentaolaj, Tamakawa-termálkristály.
A doboz tartalma: 14 darab ( 7 pár) japántapasz, a hozzávaló bőrbarát rögzítő lappal
Javasolt használata: havonta egy alkalommal egy hetes kúra éjszakára, a talpra helyezve
Ára: 8640 Ft

Bővebben a Japántapasz Gold ® - ról:

A több ezer éves keleti regenerációs filozófia szerint szervezetünk intelligens, s ha megkapja a megfelelő táplálást és tisztítást képes arra, hogy megújítsa, egyensúlyban tartsa önmagát, fenntartsa, helyreállítsa természetes állapotát, az egészségét.
A hagyományokat őrző keleti emberek átlagéletkora jóval meghaladja az európai (nyugati) emberéét, így érdemes odafigyelni tapasztalataikra, szokásaikra.

A Japántapasz Gold e regenerációs filozófián alapuló, a természetből vett anyagokat tartalmazó, akár mindennapos használatra ajánlott frissítő, tisztító tapasz, melynek a keleti emberek méregtelenítő hatást tulajdonítanak.

Összetevői csak az európai fülnek különlegességek. A faecet a keleti ember számára méregtelenítő, fájdalomcsillapító, keringésjavító szer, erélyes antiszeptikus, sterilizáló, gyulladáscsökkentő hatása miatt ősidők óta a sebészetben is használatos volt. A faecetet a világ legszigorúbb Élelmiszer és Gyógyszerhatósága (FDA) 1999-ben hatásosnak minősítette, és élelmiszerként is bejegyezte. A Tamakawa termálkristály a japán, azonos nevű forrás gyógyvizének kivonata, melynek immunrendszert erősítő, öregedést gátló hatása mellett nagyfokú kórokozópusztító, tisztító, életerő- és fizikumjavító hatását tapasztalták.
A turmalin drágakő, mely - a Curie testvérek felfedezésével igazolt- ugynevezett "elektromos kő", regeneráló, nyugtató, fájdalomcsillapító, lugosító (savközömbösítő) hatású, a Japántapasz Gold-ban porított formában van jelen.

A Japántapasz Gold működésének magyarázata is lenyűgözően logikus, egyszerű, természetes, akár a keleti gondolkodás általában. A gravitáció folytán nyirokrendszerünkben a talp felé áramolnak a méreganyagok, melyek a talp reflexzónáin keresztül képesek távozni szervezetünkből az izzadsággal. A tapaszt éjszakára a talpra helyezve itatós módjára szívja fel a szervezetünkből távozó méreganyagokat.

Bár a Japántapasz Gold a talp reflexzónáira helyezve fejti ki elsődleges tisztító, méregtelenítő, frissítő hatását, a tapasztalatok szerint a test bármely problémás területén jó hatással alkalmazható (gerinc, izületek, izmok, lágyrészek stb).
Figyelem: a tapaszt szemre, fülre, szájra, nyálkahártyára, nyílt sebre tenni tilos!

Ki hinné, a mai ember szervezetébe - a nyilvánosságra hozott vizsgálati adatok szerint - évente átlagosan 85 kg-nyi méreganyag jut.
A Japántapasz Gold kényelmes, egyszerű, természetes módja az igénybevett szervezet frissítésének, tisztításának, hatékonyabb működésének megőrzéséért, helyreállításáért.