2008. február 19., kedd

Jie Du Cha - méregtelenítő tea

Jie Du Cha - a kíméletes és hatékony méregtelenítő teakeverék több ezer éves kínai receptúra alapján
A doboz tartalma: 25 db teafilter, mely 8-25 napi kúrára elegendő a felhasználási szokásoktől függően
Összetétele: zöldtea, bojtorjángyökér, csipkehús, csalán, aranyvessző speciális arányú keveréke
Használata: a nap folyamán 1-3 alkalommal 1 filtert leforrázunk, 6-10 percig állni hagyjuk, majd ízesítve, vagy ízesítés nélkül fogyasztjuk
Ára: 2688 Ft


Bővebben a Jie Du Cha méregtelenítő teakeverékről:


A Jie Du Cha méregtelenítő teakeverék túlnyomórészt hazai alapanyagokból, de egy hagyományos, ősi kínai receptúra alapján készül, kizárólag a MFI. Kft. megrendelésére.

A mai ember szervezetébe - a nyilvánosságra hozott vizsgálati adatok szerint - évente átlagosan 85 kg-nyi méreganyag jut. A teakeverék fogyasztásától elsősorban a felhalmozódott salakanyagok kiürülését és a szervezet felfrissülését várhatjuk.
Összetevői kíméletesen segítik a salakanyagok eltávolítását a szervezetből és pótolják a vizelettel távozó ásványi anyagok nagyrészét. Fogyasztása különösen javasolt a tavaszi és őszi méregtelenítő és szépségkúrák idején. Összetevői külön-külön alkalmazva is is rendkivül hatékonyak gyógynövények, a különleges keverési aránynak köszönhetően pedig megtöbbszörözik hatásukat, mégis kíméletes, a szokásos méregtelenítő teáknál kevésbé drasztikus hatást eredményeznek.
Elkészítése egyszerű: a Jie Du Cha teafiltert forrázzuk le 2 - 2,5 dl forróvízzel, és hagyjuk állni 6-10 percet. Fogyasszunk egyéni igényünknek megfelelően napi 1 - 3 csészényit.
Teaivás közben lehetőleg kövessük a nagy múltú hagyományokat. Ne olvassunk, ne nézzünk tévét, ne hallgassunk rádiót, gondoljunk arra, hogy az anyaföld növényeinek hatóanyagai felszívódnak a vérünkbe, onnan egész szervezetünket elárasztják, erősítenek és gyógyítanak.
Kortyonként, lassan, nyugodtan teázzunk. Sose igyunk forrón teát, és lehetőleg ne cukrozzuk, ízesítésre használjunk mézet.
Mennyi ideig tarthat egy kúra?
Nagyon gyakran azért hatástalanok a gyógynövénykúrák, mert azt túlságosan rövid ideig folytatják. Alapelv, hogy a súlyos, idült betegségek gyógynövénykúráit 3 hónapig kell folytatni, azután rövidebb szünet után ismételt kúrákat kell kezdeni.