2008. február 19., kedd

Koreai fájdalomcsillapítő tapasz (négyzetalakú)

Koreai fájdalomcsillapító tapasz (négyzetalakú alakú) - a fájdalomcsillapítás természetes, egyszerű, modern, gyógyszermentes eszköze -mellékhatások nélkül
Összetevői: turmalin
A doboz tartalma: 20 db nagyméretű, négyzet alakú fájdalomcsillapító tapasz
Használata: a fájdalmas területre helyezni - akár napokra, a fájdalom megszűnéséig
Ára: 4860 Ft



Bővebben a koreai fájdalomcsillapító tapaszról:

Sokan jöttünk rá az utóbbi években, hogy a tudomány által kínált, modern fájdalomcsillapítás eszközei, a szintetikus, vegyi anyagokból készülő gyógyszerek, ha mégoly hatékonyak is, komoly nem kívánt mellékhatásokat okozhatnak. Sokan nem kívánjuk a már amúgy is méreganyagokkal terhelt szervezetünket egy betegség, vagy fájdalom idején tovább gyötörni szintetikus anyagok bevitelével - esetleg aztán azok következményeivel bajlódni. Ezért hívja segítségül a mai ember is a természet adta, már bizonyított, jól bevált eszközöket, vagy a tudomány legújabb felfedezéseinek eszközeit.
Ilyen eszköz a fájdalomcsillapítás terén a koreai fájdalomcsillapító tapasz, mely ötvözi az ősi bevált anyagok használatát és a modern tudomány felfedezéseit.
Hogyan működik? az élő sejtek sérülésekor, a sejtekben megnövekszik a pozitív ionok aktivitása. Amikor a tapaszt a sérült területre helyezzük, a tapaszból a negatív ionok a pozitív töltésű sérült terület felé vándorolnak. Amikor ezek a negatív töltésű ionok a pozitív töltésű részecskékkel találkoznak, semlegesítik a pozitiv töltések hatását, így segítenek helyreállítani a normális biológiai folyamatokat. Ez a folyamat csökkenti a sérült terület fájdalmát.
E tapaszok fő összetevője a turmalin-por is, mely arról nevezetes, hogy nagy mennyiségben bocsájt ki negatív ionokat. A turmalin - melynek legfőbb lelőhelye Brazília, Kína - drágakö. rejtélyes tulajdonságaik miatt a fizikus Curie testvérek is kutatták. Az ő nevükhöz fűződik a felfedezés, hogy a turmalinban hő, vagy nagy nyomás hatására elektromosság keletkezik. Ezért gyakran "elektromos kő"-ként is emlegetik. Ennek a különleges drágakőnek az egészségre gyakorolt hatása is ismert: regeneráló, nyugtató, fajdalomcsillapitó, lugositó (savközömbösítő) hatású - ezért a keleti civilizációkban évezredek óta használatos.
Használata egyszerű: tedd a tapaszt a fájdalmas testrészre.
Mellékhatása nincs, a tapasz akár napokig a fájdalmas területen maradhat.
Figyelem! A tapasz nem érintkezhet fémmel (pl. olló, kés stb), mert hatását azonnal elveszíti!
Figyelem! A tapasz egy sikeres wellness-termék, de nem gyógyszer!

Ha beteg vagy, keresd fel tanácsért orvosodat!
A koreai fájdalomcsillapító tapasz kétféle méretben készül, és rendkívül gazdaságos.
A négyzetalakúból (ez a nagyobbik méretű) 20 db-ot kapunk mindössze 4860 Ft-ért!