2008. február 19., kedd

Acustat fájdalomcsillapító tapasz

Az Acustat tapasz - a gyógyszermentes fájdalomcsillapítás korszerű eszköze gyógyszerek és mellékhatások nélkül
A doboz tartalma:
2 db többször felhasználható fájdalomcsillapító tapasz
Működése: az élő sejtek sérülésekor, a sejtekben megnövekszik a pozitív ionok aktivitása. Amikor az Acustat tapaszt a sérült területre helyezzük, az Acustatból a negatív ionok a pozitív töltésű sérült terület felé vándorolnak. Amikor ezek a negatív töltésű ionok a pozitív töltésű részecskékkel találkoznak, semlegesítik a pozitiv töltések hatását, így segítenek helyreállítani a normális biológiai folyamatokat. Ez a folyamat csökkenti a sérült terület fájdalmát.
Használata: az Acustat fájdalomcsillapító tapaszt a fájdalmas területre helyezzük a fájdalom megszűntéig
Ára: 5184 Ft

Bővebben az Acustat fájdalomcsillapító tapaszról:

Sokan jöttünk rá az utóbbi években, hogy a tudomány által kínált, modern fájdalomcsillapítás eszközei, a szintetikus, vegyi anyagokból készülő gyógyszerek, ha mégoly hatékonyak is, komoly nem kívánt mellékhatásokat okozhatnak. Sokan nem kívánjuk a már amúgy is méreganyagokkal terhelt szervezetünket egy betegség, vagy fájdalom idején tovább gyötörni szintetikus anyagok bevitelével - esetleg aztán azok következményeivel bajlódni. Ezért hívja segítségül a mai ember is a természet adta, már bizonyított, jól bevált eszközöket, vagy a tudomány legújabb felfedezéseinek eszközeit.
Ilyen eszköz a fájdalomcsillapítás terén az Acustat fájdalomcsillapító tapasz, mely hasznosította a modern tudomány felfedezéseit anélkül, hogy alkalmazásakor káros anyagok kerülnének szervezetünkbe, vagy bármiféle mellékhatással kellene számolnunk.

Az Acustat segít a fájdalom enyhítésében, és a fájdalom következményeinek csökkentésében.
Egy új, izgalmas technika lehetővé teszi a tudomány legújabb microelektromos - ion felfedezésének kényelmes felhasználását.
Hogyan működik? Az élő sejtek sérülésekor, a sejtekben megnövekszik a pozitív ionok aktivitása. Amikor az Acustat tapaszt a sérült területre helyezzük, az Acustatból a negatív ionok a pozitív töltésű sérült terület felé vándorolnak. Amikor ezek a negatív töltésű ionok a pozitív töltésű részecskékkel találkoznak, semlegesítik a pozitiv töltések hatását, így segítenek helyreállítani a normális biológiai folyamatokat. Ez a folyamat csökkenti a sérült terület fájdalmát.
Az Acustatot minden fajta lágyszöveti sérülés és számos krónikus fájdalom, csillapítására használhatjuk, többek között: hátfájdalmak, izületi- és izomfájdalmak, sportsérülések, derékfájdalom, a vállak, nyak, könyök, térd, ín, láb, lábikra fájdalmai enyhítésére.
Acustat használható húzódások, feszülések és zúzódások esetén.
Az Acustat fájdalomcsillapító tapaszt a fenti területeken krónikus fájdalom esetén is sikerrel alkalmazhatjuk, miközben elkerültük a fájdalomcsillapító gyógyszerek nem kívánt mellékhatásait.
Használata egyszerű: a fájdalmas területre kell helyezni.
A dobozban elhelyezett mindkét tapasz többször le- és feltehető - összesen (darabonként) 48 órás időtartamra.
Figyelem! A tapasz nem érintkezhet fémmel (olló, kés stb) mert hatását elveszíti!
Figyelem! Az Acustat tapasz egy kiváló, sikeres wellness termék, de nem helyettesíti a szükséges orvosi vagy gyógykezelést!